Machtig Marrakech – 1001 Nacht

Prijs op aanvraag

Ervaar Marokkaans bedrijfsfeest in Den Bosch als een waar sprookje en treedt binnen in de wondere wereld van het sprookje uit 1001 nacht. Al het mooie van de Oriënt komt samen in de prachtige aangeklede ruimte van uw bedrijfsfeest. Vanuit Den Bosch maakt u samen met Sultan Abd-el-Moumen een reis door de kleurrijke steegjes van Marrakech en belandt u op het wereldberoemde Djemaa el Fna plein.

Uw bedrijfsfeest in Den Bosch heeft alles van het mystieke Marokko. Achter doorzichtige voile gordijntjes manoeuvreren mysterieuze waarzegsters tussen de Marokkaanse tafeltjes. Met intieme shows geven zij hun en ook uw verborgen geheimen prijs tijdens uw bedrijfsfeest in Den Bosch. Buikdanseres Yoliyna met haar reuzenpythons bezorgt u angstige momenten, vooral als uw collega’s worden uitgenodigd om deze reusachtige dieren vast te houden.

Dit bedrijfsfeest in Den Bosch kent gelukkig ook een relaxte kant. U komt volledig tot rust in het imposante oosterse hemelbed met de vele kleurrijke doeken, indrukwekkende zilveren kandelaars en grote kleurige zitkussens. Het is maar een van de vele eyecatchers van dit prachtige bedrijfsfeest in Den Bosch. De droomsfeer wordt tot in de puntjes bereikt met o.a. ook een spectaculaire fakirshow, een buikdansles voor de mannen en een kleurrijk waterpijpenplein met vele smaken en verrassende ervaringen.

Uw bedrijfsfeest in Den Bosch is een nacht met vele mogelijkheden van mobiel entertainment en oosterse geuren en smaken tot erg lekkere dansmuziek.

 

Bedrijfsfeest in Den Bosch: Machtig Marrakech is inclusief:

  • Spetterende uitnodiging in stijl van uw feest
  • Gratis downloaden van genomen foto’ van Fotosite op Maat
  • Aankleding door Styling.nl
  • Het entertainmentpakket
  • Licht en Geluid
  • Onbeperkt bier / wijn / fris
  • Overheerlijkbuffet
  • Organisatiekosten
  • Eventmanager

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.


Hogeschool Utrecht (350 personen) "Hierbij wil ik je bedanken voor de goede organisatie en het zeer geslaagde feest gisteravond! Het was erg vermakelijk, professioneel opgezet en een prima sfeer. Groeten en een goed weekend alvast!"