Bossche Geheimen | Ontdek de mooiste plekjes van Den Bosch | Corona Proof!

Prijs vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW

Een bedrijfsuitje dat ervoor zorgt dat u Den Bosch nooit meer met dezelfde ogen bekijkt. Ontdek de verborgen parels van Den Bosch terwijl u met uw teamleden op 1,5 meter dwars door de mooiste straatjes loopt. Over de bruggetjes van de Binnendieze en bezoek verborgen pleintjes. Welk team heeft de meeste teamgeest mentaliteit en overwinningsdrang om de meeste geheimen van Den Bosch te ontsluieren en daarmee dit doldwaze teamspel te winnen? Kom erachter en neem nu contact op voor meer informatie!

Wat houdt het bedrijfsuitje ‘Bossche Geheimen’ in?

Het is weer mogelijk om aangepaste teamuitjes te laten plaatsvinden. Al onze maatregelen hiervoor leest u in ons 1,5 meter protocol.

Kris Kras door Den Bosch liggen de antwoorden verscholen op de meest originele vragen die u ooit in een speurtocht bent tegengekomen. De Geheimen van Den Bosch liggen voor het oprapen! Aan u de taak om deze vragen te beantwoorden en de diverse teamopdrachten uit te voeren.. Alleen zo ontdekt u de Geheimen van Den Bosch.. Wij verklappen niks! Behalve dat u an de slag gaat met originele vragen en opdrachten over Den Bosch. Welke route u neemt? Geheel aan u. Met uw eigen team zult u Den Bosch verkennen en verborgen opdrachten uitvoeren. Teamgeest, mentaliteit en een natuurlijke overwinningsdrang zijn hierbij zeker vereist.

Het is mogelijk om in overleg deze educatieve en competitieve speurtocht dwars door Den Bosch uit te breiden met enkele vragen die te maken hebben met bijvoorbeeld uw bedrijf, uw afdeling of zelfs met uw collega’s. Zo ontwikkelen we samen met u een stadstour ‘op maat’. Neem contact op met onze collega’s van BosscheUitjes om uw wensen te bespreken.

Het is natuurlijk mogelijk om deze gezellige middag in Den Bosch te combineren met een heerlijke lunch of een diner in één van de restaurantjes waarmee BosscheUitjes.nl samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de vrijblijvende mogelijkheden!

De Bossche Geheimen Speurtocht is inclusief:

  • Gebruik van een typisch Bossche locatie
  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen / tablet / app
  • Één consumptie per persoon
  • Versnapering voor onderweg
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Veilige organisatie van uw teamuitje volgens ons 1,5 meter protocol (COVID-19), vastgesteld volgens de geldende adviezen van het RIVM.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Liever de geheimen en mooiste plekjes van een andere stad in Nederland ontdekken? Wat denkt u van Breda, Den Haag of Nijmegen?


Pers.Prijs
> 50€ 21.50 p.p. excl BTW
40 - 49€ 23.50 p.p. excl BTW
20 - 39€ 26.50 p.p. excl BTW
15 - 19€ 29.50 p.p. excl BTW