De Canal Escape – hét grachtenspel van Den Bosch

Prijs vanaf € 44,50 p.p. excl. BTW

U gaat te voet en te water; probeer met uw team te ontsnappen uit de Bossche grachten en straten! Den Bosch heeft haar charme mede te danken aan de kanalen die om- en door Den Bosch te vinden zijn. Het is prachtig om te zien, maar om direct de weg te vinden, is nog niet zo eenvoudig. Het gevaar om hopeloos verdwaald te raken, ligt altijd op de loer… Vandaag wordt er niet rustig gedobberd of gewandeld, maar is het uw taak om samen met uw team als eerste te ontsnappen uit de straten en de wateren van Den Bosch. De Canal Escape Game – het leukste escape-grachten-stadsspel van Den Bosch –  begint NU!

Te voet en te water door Den Bosch…

Bij de plenaire introductie worden de teams door onze spelbegeleiding bekend gemaakt. Voor u het weet, bevindt u zich met uw team in een elektrische sloep of bent u al hopeloos verdwaald in de binnenstad. Aan variatie in dit arrangement geen gebrek, aangezien u zowel te voet als per sloep moet proberen te ontsnappen in dit spannende stadsspel.

Uitgerust met onze smartphone en een speciale ‘Canal Escape App’, een plattegrond en diverse hulpmiddelen, trotseert u zowel de binnenstad als de kanalen van Den Bosch. Denk aan de historische Smalle Haven, de Dieze, de Brede Haven, het centrum over de gehele Stadsdommel, en de Aa rondom het fort ‘de Citadel’ uit 1637.

U ontkomt er niet aan, binnen no-time bent u al verdwaald, hopeloos verdwaald… Nu is het zaak om uw hoofd koel te houden en samen met uw team orde op zaken te stellen. Hoe gaat uw team ontsnappen? Nou…

Hoe werkt de Bossche Canal Escape?

Allereerst door de smartphone goed in de gaten te houden en de aanwijzingen op te volgen. De speciaal ontwikkelde Canal Escape App triggert allerlei soorten opdrachten via GPS-locaties op het water en aan wal. Aan elk team de taak om de punten te lokaliseren op de kaart en de juiste aanwijzing te verzamelen, op de juiste plek. Misschien ligt het slotstuk wel onder de volgende kleine brug? Alles kan een aanwijzing zijn! Het goed beantwoorden van vragen en het leggen van de juiste verbindingen zorgt er mogelijk voor dat uw team als eerste weet te ontsnappen uit het Bossche water- & stadsdoolhof!

Een uniek vaar- en stadsspel in Den Bosch: geen puzzeltochtje met standaard vragenlijstjes, maar onder begeleiding van een kapitein varen met milieuvriendelijke, elektrische sloepen dwars door Den Bosch. Als het u na 1 uur varen en 1 uur lopen nog steeds niet gelukt is om de allesbepalende uitgang te vinden, dan houdt het helaas op. Uw team is niet ontsnapt! Van de kapitein hoeft u in elk geval geen hulp te verwachten. Hij zal de boot besturen, maar dat is het ook. Het is aan uw team om de vaarroute (deels) te bepalen en de allesbepalende uitgang te vinden.

In een nabij gelegen gezellige horeca locatie, waar een verfrissend drankje klaar staat (en misschien wel een Bossche bol?) komen alle teams samen voor de prijsuitreiking.

De Canal Escape in Den Bosch is inclusief:

  • Een elektrische fluisterboot/sloep met kapitein per team
  • Programma 1 uur te voet en 1 uur per boot
  • Eén smartphone, App en andere spelmaterialen per team
  • Professionele spelbegeleid(st)er
  • Drankje en snack voor onderweg
  • 1 consumptie per persoon (bier, fris, wijn)
  • Digitaal foto album met actie foto’s die worden gemaakt tijdens het uitje
  • Originele prijs voor het winnende team
  • Teambuilding en fun op het water

Het is natuurlijk mogelijk dit uitje aan te passen en uit te breiden. Vraag bijvoorbeeld naar de lunch-, borrel/proeverij- en diner mogelijkheden in Den Bosch.


Pers.Prijs
> 50€ 44,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 46,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 49,50 p.p. excl. BTW