Crazy Walking Dinner

Prijs vanaf € 62,50 p.p. excl. BTW

De Crazy Game Master wacht u op in het eerste gezellige restaurant. Tijdens het voorgerecht wordt uw groep verdeeld in verschillende teams die deze avond de strijd met elkaar aangaan. En dat is niet zo maar een indeling. U dient hier te bewijzen dat het voor u niet gek genoeg kan zijn en dat u beschikt over een gezond portie fantasie en durf. Ieder samengesteld team krijgt na het voorgerecht een videocamera en een speciale opdracht mee.

Hilarische video-opdrachten in Den Bosch

Dus: naar buiten iedereen en leg de verkregen opdracht vast op video! Geen gewone video-opdracht, maar een uitdagende en hilarische Crazy 88 opdracht natuurlijk! In de plattegrond staat ook waar en hoe laat u zich bij de Crazy Game Master in het volgende restaurant dient te melden. Te laat betekent strafpunten of aan tafel een opdracht uitvoeren, bedacht door uw concurrenten. De keuze is dan aan u.

Tijdens het hoofdgerecht worden de eerste bizarre ervaringen al gedeeld met de andere teams. Maar let op.. vertel niet te veel. Het is en blijft een wedstrijd. Na het hoofdgerecht volgt de tweede dwaze opdracht waarmee de teams opnieuw heel creatief om zullen moeten gaan. Alle dinergangen worden geserveerd in drie passende gezellige restaurants.

Na het heerlijke dessert in het laatste restaurant zal door de Crazy Game Master bekend worden gemaakt welk team de Crazy Dinner Cup terecht heeft verdiend! Al het videomateriaal wordt op DVD gezet (ongemonteerd) en gratis naar u verstuurd!

Crazy Walking Dinner! is inclusief:

  • Crazy Game Master
  • Driegangendiner op drie verschillende locaties
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Video camera
  • DVD met alle opgenomen video-opdrachten (ongemonteerd)

Optioneel Lunchspel:

Dit uitje kan ook georganiseerd worden met een uitgebreide lunch, voor:


Pers.Prijs
> 50€ 62,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 64,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 66,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.