De Charity Escape – Ontsnappen aan Den Bosch was nog nooit zo maatschappelijk verantwoord

Prijs vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW

De Charity Escape in Den Bosch is het nieuwste bedrijfsuitje van Uitjesbureau. Doe de Charity Stemwijzer om erachter te komen welk doel het beste bij u past. Ontdek Den Bosch op een originele manier en ga de strijd aan met en tegen collega’s. Gaandeweg de game leert u meer over het nobele doel waar als team voor gestreden wordt. Gaat u aan de slag voor KIKA, Stichting AAP, De Voedselbank, KWF of het Wereld Natuur Fonds? De allesbepalende Charity Stemwijzer geeft het bindende advies waar het hart van uw team het meest naar uitgaat. Is het doel duidelijk? Dan speelt uw team de Escape game van dat specifieke doel. Misschien krijgt u te maken met een boodschappen opdracht voor de Voedselbank, of moet er belangrijke informatie worden achterhaald voor KIKA. Het kan alle kanten op gaan!

Na het ontvangst op een hippe horeca locatie in de binnenstad van Den Bosch is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Onder het genot van een kopje koffie/thee legt onze strijdbare spelleiding uit wat u te wachten staat. Be ready for the Charity Escape! Elk team, bestaande uit ca 6 personen wordt uitgerust met game tablet en strijdmateriaal.

Strijdt u met de Charity Escape voor KiKa, het KWF of misschien wel het Wereld Natuur Fonds?

Na het ontvangst, de speluitleg en het maken van de Charity stemwijzer in de binnenstad van Rotterdam rest uw team nog maar 1 taak. Niet ontsnappen aan, maar ontsnappen vóór het goede doel. Bent u er klaar voor? Uw speelgebied is de sfeervolle binnenstad van Rotterdam. Op de kaart in de Charity Escape App wordt direct duidelijk hoe uw Escape Room er vandaag uitziet. Welkom in de Charity-Escape-Room! Gedurende de komende 2 uur moet u op zoek naar clues, raadsels, codes en kennisvragen die te maken hebben met het goede doel waar u voor strijdt. Lukt het uw team om de verbanden te leggen en de touwtjes aan elkaar te knopen? Hoe beter de teamopdrachten worden uitgevoerd en hoe meer vragen er goed worden beantwoord, hoe meer geld voor de pot. Via de app houdt onze spelleiding alles nauwlettend in de gaten. Ook de scores van de andere teams zijn zichtbaar om het competitie element tot ongekende hoogte op te voeren.

Alleen die éne straat, steeg of brug leidt tot de uitgang. Vindt de locatie binnen de tijd en stel het gespaarde geld voor uw charity veilig!

Wat maakt de Charity Escape in Den Bosch uniek?

Een originele Escape game, samenwerken, teambuilding, plezier maken en geld verdienen voor een goed doel maakt dit bedrijfsuitje uniek. Daarnaast is de Charity Escape niet alleen een leuke game, maar zit het ook boordenvol weetjes en kennisvragen over de goede doelen waarvoor wordt gestreden. U stapt dus een stukje wijzer uit de Charity Escape Room. Uitjesbureau vindt het belangrijk dat we in de samenleving verantwoord met elkaar omgaan. Als we het aanbieden van leuke bedrijfsuitjes kunnen combineren met iets terug doen voor de maatschappij, dan doen we dat heel graag! De goede doelen die zijn aangesloten bij dit programma zijn de Voedselbank, KIKA, WNF, CliniClowns, KWF en Stichting AAP. Al deze fondsen zijn erkent door toezichthouder CBF, welke beoordeelt of het fonds voldoet aan de kwaliteitseisen. Hier kan je meer lezen over de erkenning van het CBF.

Wat is inclusief in dit originele programma?

 • Een donatie van €5,00 per persoon aan het goede doel van het winnende team
 • De Charity Escape – Ontsnap niet aan maar voor het goede doel
 • Professionele entertainer(s) en spelbegeleiding
 • Een tablet per team met speciale Charity Escape App
 • Charity Escape materialen
 • Originele puzzels, clues en samenwerkingsopdrachten
 • Een giftcard per team met donatie aan een goed doel
 • Een consumptie per persoon bij de speluitleg
 • Versnapering voor onderweg
 • Poncho’s in geval er een b’uitje valt
 • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
 • Digitaal foto/video album als bewijsmateriaal van de Charity Escape door u en uw collega’s

Kunt u de Charity Escape in Den Bosch ook combineren met andere activiteiten?

Na de Charity Escape is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Den Bosch bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag.  Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

De Charity Escape Den Bosch is beschikbaar vanaf 15 augustus 2018 en ook te spelen in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.


Pers.Prijs
20 - 29€ 36,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 32,50 p.p. excl. BTW
> 50€ 27,50 p.p. excl. BTW