Escape City – Escape Room Den Bosch voor grote groepen | 1,5 meter Uitje!

Prijs vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Speel het bekende spel ‘Escape Room’ nu als uniek stadsspel: Escape City Den Bosch. De sport van het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdeel van dit ultieme teamspel. En nu dus ook geschikt voor grote groepen. Want de verschillende teams ontsnappen vandaag niet uit een gesloten kamer, maar zitten ‘opgesloten’ in de binnenstad van Den Bosch. Vraag direct meer informatie aan! 1,5 meter Proof!

Uw teamuitje in Den Bosch:

Samen met uw team gaat u de uitdaging aan om zo snel mogelijk te ontsnappen uit het gebied in het centrum van Den Bosch, waarbinnen u zich mag bewegen. Er is maar één straat, brug of steeg om te kunnen ontsnappen. Bovendien zijn er andere teams die ook zo snel mogelijk weg willen, dus haast, samenwerking, coördinatie en discipline zijn geboden. Natuurlijk houden we ons tijdens de teamgame aan alle extra noodzakelijke regels met betrekking tot het voorkomen van verspreiding van het coronavirus (COVID-19). Check ons 1,5 meter protocol (COVID-19)

Het actieve deel van het spel duurt 2,5 uur en begint in een een vooraf vastgesteld gebied. Met de Escape City App wordt de tablet gelijk jullie bewaker. De eerste twee uur krijgt ieder team opdrachten waar punten mee te verdienen zijn. Samen gaan jullie op zoek naar opdrachten, clues, raadsels, codes en kennisvragen. Na twee uur ontvangen alle teams de laatste algemene aanwijzing. Met die aanwijzing en de eerder verzamelde clues en punten hebben alle teams nog een half uur om de uitgang van Escape Room Den Bosch te vinden. Merkt de tablet dat u tussendoor in de no-go-area komt of tijdens het laatste half uur een verkeerde uitgang neemt, dan gaat dat ten koste van de duur verdiende punten. Uiteraard is het team dat het snelst Escape Room Den Bosch verlaat de winnaar en wacht er een mooie prijs.

Met Escape City test je onmiddellijk de vaardigheden, het samenwerkend vermogen en stressbestendigheid van ieder team. Ook leren de teamleden hun eigen rol te nemen, te overleggen, naar elkaar te luisteren en feedback te geven. Eigenschappen die voor ieder team – van sportvereniging tot bedrijfsafdeling – van belang zijn. Bovendien is deze Escape spannend, leuk en leert u ook Den Bosch kennen. Ons Escape spel is niet voor niets verkozen tot de beste Escape Game van 2020 voor grote groepen.

Doe mee en boek nu dit populaire ontsnappingsspel in Den Bosch of zelfs vanuit en rondom uw eigen kantoor.

Escape City Den Bosch  – Escape game voor grote groepen is inclusief:

  • Professionele spelleid(st)er
  • Tablet en Escape-App
  • Originele opdrachten, clues, enz.
  • Één consumptie per persoon
  • Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Escape-team.
  • Teambuilding en gezonde strijd.
  • Veilige organisatie van uw teamuitje volgens ons 1,5 meter protocol (COVID-19), vastgesteld volgens de geldende adviezen van het RIVM.

Kunt u Escape City Den Bosch combineren met andere activiteiten?

Na het Escape spel is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Den Bosch bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. U kunt ook kiezen voor ons ‘all in’ arrangement. Vanaf 15 personen nemen wij u alle organisatie uit handen en maken we de Escape City Den Bosch experience af met bijvoorbeeld een lunch, een gezellige rondvaart, borrel en lekker diner/bbq. Hier vindt u alle informatie.

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Escape City kunt u ook als groepsuitje spelen in Breda, Den Haag, Rotterdam, en Utrecht.


Pers.Prijs
> 50€ 22.50 p.p excl. BTW
30 - 49€ 24.50 p.p excl. BTW
20 - 29€ 27.50 p.p excl. BTW
15 - 19€ 31.50 p.p excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.