Escape Dinner Room – Dinerspel Den Bosch

Prijs vanaf € 49,50 p.p. excl. BTW

Een dinerspel gebaseerd op het concept van Escape Room! Een tafel-dinerspel vol raadsels, clues, krakende hersens en noodzakelijk teamwork. Levert u het team de punten of uw denkwerk? Ontsnapt u door inzicht of tactiek aan de afwasploeg? Kortom, het spel is geschikt voor iedereen, want uiteindelijk draait het om de punten. Doorloopt uw team de drie gangen van dit speldiner het slimst?

Eerst maar een wijntje of biertje en dan aan de slag en kijken of u de eerste ‘sleutel’ tot het heerlijk driegangendiner kunt vinden. Lukt het u de aanwezige clues te kraken en te combineren? Onze spelleider houdt de teams goed in de gaten en kan u zomaar weer op het verkeerde been zetten. Is uw gezelschap scherp genoeg om uiteindelijk te ontsnappen uit de drie gangen van het diner? Dan wacht Eeuwige roem en een mooie beloning voor het winnende team!

Escape Dinner Room is inclusief:

  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Zaalhuur
  • Heerlijk driegangendiner
  • Donatie aan een goed doel naar keuze
  • Teambuilding en heel veel plezier!

Escape Dinner Room kunt u ook als groepsuitje spelen in Den Haag, Utrecht en Den Bosch.


Pers.Prijs
> 75€ 49.50 p.p. excl BTW
50 - 74€ 51.50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 54.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 59.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.