La Casa de Papel | VR Escape spel Den Bosch | 1,5 meter Bedrijfsuitje!

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

O bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao!

Wie kent de hitserie La Casa de Papel nou niet?! Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl crimineel meesterbrein El Profesor de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren.

Word jij de nieuw Tokio tijdens dit spannende La Casa de Papel dinerspel in Den Bosch?

Beschikken jullie over de juiste kwaliteiten om de Rijksmunt van Madrid met een geniaal plan te beroven van vele miljoenen euro’s? Wie kruipt in de huid van Denver, Rio, Nairobi, Helsinki of Tokio. Om daar achter te komen speelt u deze spannende en uitdagende VR Dinergame La Casa de Papel | Dinero! Zijn jullie stressbestendig genoeg en beschikken jullie over voldoende teamspirit, creativiteit en snelheid? El Profesor daagt jullie uit vandaag in Den Bosch met opdrachten in virtual reality, zodat jullie samen het perfecte team vormen om de kluis te openen en het geld te stelen.

Hoe werkt het VR – La Casa de Papel – Dinerspel? | In Amsterdam of op kantoor?

Het is weer mogelijk om aangepaste teamuitjes in Den Bosch te laten plaatsvinden. Al onze maatregelen hiervoor leest u in ons 1,5 meter protocol.

El Profesor heeft jullie geselecteerd als nieuwste leden van het verzet en wil testen of jullie geschikte kandidaten zijn voor zijn nieuwste plannen. Allereerst wil hij zien of jullie het hoofd koel kunnen houden tijdens een heuse bankberoving in de digitale ‘VR-wereld’. Teams die hier beter presteren zullen een voordeel krijgen tijdens het tweede deel van zijn test. Een bankberoving is namelijk pas succesvol als je er ook mee weg weet te komen! Een mysterieuze koffer die El Profesor heeft achtergelaten bevat aanwijzingen om u hierbij te helpen. Weet uw team de aanwijzingen van El Profesor als eerste te ontcijferen..?

Per team heb je een VR bril die rouleert en beschik je over attributen / spelmateriaal die je nodig hebt om samen alle uitdagende raadsels op te lossen. Uiteraard nemen we de noodzakelijke  hygiëne maatregelen en zorgen we voor de juiste ontsmettingsmiddelen om de materialen op de juiste manier te reinigen. In de virtuele wereld vindt en ziet u aanwijzingen, die nodig en nuttig zijn voor de opdrachten aan de teamtafel in de ‘normale’ wereld. Overleg en samenspel zijn essentieel voor een goed teamresultaat en misschien wel de overwinning.

We adviseren het 120 minuten durende escape spel te spelen voorafgaand aan het diner. Genoeg tijd dus om na de strijdbare teamgame aan tafel onder het genot van een drankje en driegangendiner de gekozen tactiek te delen met uw collega’s. Ook kan dit uitdagende virtual reality spel in Den Bosch ingedeeld worden in rondes tussen de gangen van het diner. We horen graag wat uw voorkeur heeft.

La Casa de Papel Dinerspel in Den Bosch is inclusief:

– Professionele entertainer
– Spelmaterialen + VR bril per team
– Driegangendiner in horeca-locatie te Den Bosch
– Prijsuitreiking met prijs voor winnende team
– Teambuilding
– 90 minuten pure speeltijd
Veilige organisatie van uw teamuitje volgens ons 1,5 meter protocol (COVID-19), vastgesteld volgens de geldende adviezen van het RIVM.

Pers.Prijs
> 50€ 52,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 54,50 p.p. excl. BTW
18 - 29€ 57,50 p.p. excl. BTW

Dit VR uitje is te boeken op iedere locatie in Nederland en in alle grote steden, zoals Utrecht, Rotterdam, Nijmegen en Breda.

VR escape game ook mogelijk zonder diner!

La Casa de Papel | Dinero is een teamspel dat ook ingezet kan worden zonder diner. Dus tijdens of voorafgaand aan een borrel of lunch, als social meeting breaker en op eigen locatie / kantoor! Zie hieronder de prijzen voor alleen de game, uiteraard met onze professionele begeleiding.


Pers.Prijs
> 30€ 24,50 p.p. excl. BTW
18 - 29€ 27,50 p.p. excl. BTW