Lunch, Penoze en Floating Dinner – Den Bosch

Prijs op aanvraag

Deze middag in Den Bosch start met een heerlijke lunch in een van de gezellige restaurantjes in het centrum. En dan gaat het letterlijk ‘Van God Los! Welke teams zorgen er in de onderwereld voor dat alle “fictieve” drugs gedropt worden? Hoe zadel jij het andere team op met onmogelijke hoeveelheden en lukt het jouw team om te ontkomen aan de geheime deals die overal om jullie heen worden gesmeed?

Penoze van Den Bosch – hét misdaadspel van het jaar!

Met een smartphone met unieke Penoze App, plattegrond en een koffer vol benodigdheden, sturen we jullie op pad. Ieder team is ongevraagd en ongewild verstrikt geraakt in de onderwereld.Welk team krijgt het voor elkaar om binnen de gestelde tijd alle drugs geloosd te hebben en zich te ontdoen van alle ongewenste dreiging?

Wanneer iedereen hopelijk weer heelhuids terug is, kunnen jullie eens goed gaan evalueren aan boord van onze gezellige boot. Al varend over de Dieze en de Dommel vertelt de schipper jullie over de mooie historie van Den Bosch.

Maar liefst drie keer wordt er aangemeerd om bij drie verschillende restaurantjes een voor-, hoofd- of nagerecht te gebruiken. Natuurlijk zijn er voldoende drankjes aan boord aanwezig om eens goed te proosten op een geslaagde dag!

Liever een BBQ dan een drie gangen diner? Laat het ons weten, we maken onze programma’s geheel op maat!

Dit spannende en unieke arrangement in Den Bosch is inclusief:

– Lunch
– Professionele begeleiding
– Penoze Game met unieke Penoze App
– Smartphones, spelmaterialen
– 1 consumptie tijdens de speluitleg
– prijs voor het winnende team
– Versnapering voor onderweg
– Poncho’s
– Exclusieve boot met buitenterras en eigen schipper/gids
– driegangendiner bij drie verschillende restaurants