The Meeting Escape – nót just another break

Prijs vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Een uur ontsnappen aan de werkelijkheid en daarna je gedachten weer op scherp: The Meeting Escape van Den-Bosch!

De hersenen op een ontspannen manier kraken, terwijl jullie tegelijkertijd de omgeving rond jullie vergaderlocatie beter leren kennen. Welk team kraakt de code en verschijnt binnen een uur als frisse winnaar op de meeting?!

Na een korte toelichting van onze coach, wordt de teamindeling bekend gemaakt en worden de groepen direct naar buiten gestuurd met 1 opdracht: ga zo snel mogelijk naar het eerste check-point op de kaart. Vanaf dat moment wordt de spelinstructie vrijgegeven en start de treasure hunt…

Uw Meeting Escape bedrijfsuitje in Den-Bosch:

Teams, bestaande uit  vijf personen zijn uitgerust met een koffer vol onlogische materialen, een smartphone met speciaal ontwikkelde Escape App en een plattegrond van het speelgebied. Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Daarbuiten ligt een “No Go Area”. Komt u buiten het speelgebied? Direct strafpunten! De spelleiding houdt alles in de gaten…

Ieder team wordt aangestuurd via de speltelefoon, waarmee opdrachten en raadsels opgelost moeten worden om de laatste en allesbeslissende code van het slot van de kist te kunnen ontcijferen. Onder de tijdsdruk van één uur krijgen de teams de kans om dit voor elkaar te krijgen. Welk team haalt de meeste check-points, de belangrijkste informatie en tot slot de allesbepalende code die toegang geeft tot Escape?

Of dit nou midden in Den Bosch is of in de natuur, iedere meetinglocatie is mogelijk!

The Meeting Escape is inclusief:

  • Professionele spelleid(st)er
  • Smartphone en Escape-App
  • Originele opdrachten, clues, enz.
  • Toepasselijke Escape prijs in de kist voor het winnende team: wie krijgt ‘m het eerste open?
  • Teambuilding en gezonde strijd
  • Een korte, verfrissende, ontspannen maar actieve onderbreking van uw zakelijke event

Is dit uitje WKR-proof? Ja, dat is het zeker. Vraag voor meer informatie naar één van onze medewerkers.

Boek dit populaire ontsnappingsspel bij BosscheUitjes.nl. Het is mogelijk om vooraf te lunchen of na afloop te borrelen of te dineren. Vraag onze kenners van Den-Bosch naar de verschillende restaurant-mogelijkheden.


Pers.Prijs
> 50€ 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 24,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 27,50 p.p. excl. BTW