Bossche Penoze – Interactief Stadsspel!

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Tasjesdief of boevenbaas?! Hét onderwereld spel van Den Bosch

Vandaag belooft het een felle strijd te worden! U bent namelijk tegen uw wil verstrikt geraakt in belangen van de onderwereld, van de Bossche Penoze. U en uw team bevinden zich in de gevaarlijke Binnenstad met een illegaal verkregen voorraad “verboden middelen”. Dit brengt u in een zeer lastige situatie, want zowel justitie als een aantal prominente leden uit de onderwereld zitten u op de hielen.

De narcotica-onderwereld: het blijft angstaanjagend en tegelijk ook heel fascinerend. Het gevaar ligt altijd op de loer! Elk team wordt voor de zekerheid daarom ook uitgerust met een smartphone waarop onze exclusieve ‘Penoze App’ staat.

Na een duidelijke uitleg is er nog maar 1 opdracht: Hoe gaat uw team “uw illegaal verkregen voorraad” proberen te slijten in de stad en bij de tegenstanders?! Hiervoor zijn vele middelen geoorloofd. Dit kan gaan van elkaar (digitaal) uitdagen tot het persoonlijk overhevelen van voorraadjes.

Confrontaties met andere teams zijn dan ook zeker niet uitgesloten. U kunt namelijk in de gaten houden waar de teams zich bevinden en hoeveel verboden middelen zij in hun bezit hebben. Vraag een offerte aan voor meer informatie!

Bossche Penoze – Interactief Stadsspel! is inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Gebruik van de Tablet en penoze-App
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Uitgave van digitale foto’s die tijdens het spel zijn gemaakt
  • Één consumptie per persoon
  • Mogelijkheid tot het verwerken van vragen en opdrachten ‘op maat’

Dit uitdagende en spannende Penoze spel is ook te boeken in andere steden van Nederland, waaronder Eindhoven, Breda, en Rotterdam.


Pers.Prijs
> 50€ 24,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 27,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 34,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.