Sint-Jan beklimmen, bierproeverij & Escape Dinner

Prijs op aanvraag

Sint-Jan beklimmen

U moet er flink voor klimmen maar het uitzicht is het waard. Tijdens de klim over de eeuwenoude trappen krijgt u uitleg over de prachtige Sint-Jan kathedraal.

Onderweg bekijken we het prachtige carillon en zien we een tentoonstelling over de bouw, de geschiedenis en de restauratie van de toren. Eenmaal bovenop ziet u de vele uit steen gehouwen figuren, die samen een prachtig en gedetailleerd beeld geven van de bevolking van de stad ten tijde van de bouw van de kathedraal. Bij helder weer kunt u tot in de verre omtrek de omgeving van ’s-Hertogenbosch zien.

Bierproeverij

Na deze bijzondere rondleiding heeft u vast dorst gekregen! Tijd om bij te komen in een pitoresk bierbrouwerijtje in het centrum van de stad. Een variatie aan biertjes wordt aan u gepresenteerd, welke u samen met uw collega’s opdrinkt. De stemming zit er nu echt goed in, waardoor het tijd wordt voor een onvergetelijke afsluiting van de avond…

Escape Dinner Room

Een volledig nieuw dinerspel gebaseerd op het concept van Escape Room! Een tafel-dinerspel vol raadsels, clues, krakende hersens en noodzakelijk teamwork. Levert u het team de punten of uw denkwerk? Ontsnapt u door inzicht of tactiek aan de afwasploeg? Kortom, het spel is geschikt voor iedereen, want uiteindelijk draait het om de punten. Doorloopt uw team de drie gangen van dit speldiner het slimst?

Eerst maar een wijntje of biertje en dan aan de slag en kijken of u de eerste ‘sleutel’ tot het heerlijk driegangendiner kunt vinden. Lukt het u de aanwezige clues te kraken en te combineren? Onze spelleider houdt de teams goed in de gaten en kan u zomaar weer op het verkeerde been zetten. Is uw gezelschap scherp genoeg om uiteindelijk te ontsnappen uit de drie gangen van het diner?

Eeuwige roem en een mooie beloning voor het winnende team!

Sint-Jan beklimmen, Bierproeverij & Escape Dinner in Den Bosch is inclusief:

  • Professionele gidsen
  • Toegang en beklimmen van de Sint-Jan
  • Bierproeverij in prachtige bierbrouwerij met 2 speciale biertjes per persoon
  • Professionele entertainer bij het entertainment diner
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Zaalhuur
  • Driegangendiner
  • Donatie aan goed doel naar keuze

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.