Virtual reality dinerspel – VR Dining – Corona Proof – Game Edition

Prijs vanaf € 69,50 p.p. excl. BTW

Ons virtual reality dinerspel in Den Bosch is het antwoord op de vraag om een innovatief bedrijfsuitje dat anders is dan al het andere en volledig Corona Proof gespeeld kan worden! Ook de vraag of virtual reality (VR) geschikt is voor sociaal contact en teambuilding kunt u na deze unieke teambuilding volmondig met ‘ja’ beantwoorden. Onze virtual reality games zijn namelijk spannende teamspellen. Uw Avatar (virtueel karakter) en de Avatars van uw collega’s zijn de teamgenoten, die moeten samenwerken, elkaar begrijpen en op elkaar in moeten spelen om te winnen in virtual reality.

Om niet al te futuristisch te worden combineren we deze spannende VR-games met ouderwets gezellig dineren. Zo heeft u de gelegenheid culinair te genieten, lekker bij te praten en al uw fantastische VR-ervaringen te delen, want indrukwekkend wordt het!

Deze ervaring zorgt voor een uniek bedrijfsuitje dat alleen wij in Nederland aanbieden. We zijn er dan ook trots op dat de belangstelling nu al overweldigend is! Laat de kans om dit unieke innovatieve bedrijfsuitje als één van de eerste groepen mee te maken dus niet schieten en vraag nu meer informatie. Het is nu ook mogelijk om deze fantastische teambuilding game uit te rollen vanuit en in de omgeving uw eigen kantoor. Zo neemt u geen onnodig risico met heen- en weer reizen.

Bekijk de trailer:

Hoe werkt het virtual reality dinerspel in Den Bosch | Corona Proof?

Een virtual reality bril met koptelefoon en microfoon en bestek. Dat zijn de ingrediënten voor uw virtual reality dinerspel, rekening houdend met de 1,5 meter afstand regel en alle andere hygiëne maatregelen. Is iedereen startklaar? Dan kunnen de koptelefoons en brillen op. Zodra u 360º rondkijkt in de fantastische virtual reality bent u één met uw Avatar (virtueel karakter). U vergeet snel uw fysieke locatie want, verrassing, al uw collega’s zijn ook als Avatar aanwezig in virtual reality!

Plotseling staat u met collega-Avatars op de Mount Everest, klaar voor een diepgevroren potje 360º Pictionary. Niet veel later vindt u uw teamgenoten terug op de Olympische spelen als leden van een bobsleeteam. Welke Avatar-teamleden stemmen hun communicatie en bewegingen het best op elkaar af en winnen Olympisch Goud? En welke teamleden weten uit de heuse VR Escape Room te ontsnappen? Er vanavond maar liefst 5 unieke en even fantastische virtual reality omgevingen op u! Spanning en competitie verzekerd bij deze vorm van 21e-eeuws teambuilden! De spelleiding behoudt het overzicht en legt u de games en puntentelling steeds duidelijk uit. Zo kunt u zich volledig focussen in virtual reality!

Uw virtual reality beleving:

Per spel vertelt de spelleiding hoe u kunt communiceren, samenwerken en bewegen in virtual reality. Soms door geluid, soms door kijken en soms door bewegingen. Voor de mensen zonder VR-bril ziet het eruit als gedragstherapie voor gevorderden. Hilarisch! Natuurlijk willen wij u die ervaring ook niet onthouden, dus als de kakofonie een hoogtepunt bereikt, nemen wij een spel op. Wanneer we dat later die avond laten zien, zijn schaterende lachsalvo’s en de besmuikte ‘ohh’s en ahhh’s’ niet van de lucht. Maakt u zich geen zorgen om uw reputatie, want iedereen doet net zo vrolijk mee!

Al die fantastische vr-ervaringen en 21e eeuws teambuilding maakt hongerig. Daarom serveren wij tussen de spellen door een ouderwets lekker driegangendiner. Zo ontstaat het beste van twee werelden. Bovendien is er tijdens de gangen genoeg gelegenheid om volledig analoog bij te kletsen en de mooiste VR-belevingen uit te wisselen. Met het virtual reality dinerspel is gespreksstof en hilariteit verzekerd!

Het virtual reality dinerspel – VR dining – Game Edition als teambuilding-/netwerk event

Per spel in virtual reality wordt u gekoppeld aan Avatar-teamleden waar u dat spel mee gaat spelen. Om het spel te winnen moet u samen teamprestatie leveren en als beste presteren. Door de koptelefoon kunt u communiceren met de groepsgenoten achter de Avatars. Zo werkt u dus samen zonder dat uw fysieke locatie van belang is. Dat klinkt verdacht veel als flexwerken. Door het overleg en de intensieve samenwerking ontstaat vanzelf contact tussen u en uw medespelers.

Bovendien blijkt uit ieder onderzoek dat samenwerken en samen presteren tot vertrouwen en begrip leidt. Aan het eind van het spel zijn u en uw teamgenoten dan ook een stuk meer vertrouwt met elkaar. Zonder schroom stapt u op hen af om na te praten, kennis te maken en misschien wel de overwinning te vieren. Nu het ijs eenmaal gebroken is, kunt u veel makkelijker verder met elkaar praten of, in geval van netwerken, een afspraak maken om nader kennis te maken.

In virtual reality  werkt u samen zonder dat u fysiek samen hoeft te komen. Dit dit sluit precies aan op de manier van werken van nu en in de toekomst. Mensen zullen steeds vaker samen (moeten) werken op verschillende plaatsen en tijden. Dit virtual reality dinerspel biedt die mensen een ervaring van de toekomst zodat zij goed zijn voorbereid!

Bereidt uw mensen als een van de eerste in Nederland voor op het werken van de toekomst met ons unieke Virtual Reality dinerspel en vraag om meer informatie!

Wat is inbegrepen bij het virtual reality dinerspel – VR Dining – Game Edition?

Naast een unieke digitale teambuilding, voorproefje van het werken in de 21e eeuw fantastische virtuele werelden, gezelligheid en een enorme beleving is het virtual reality dinerspel inclusief:

  • Spelleider
  • VR equipment / brillen
  • Driegangendiner
  • Eigen zaal/ruimte
  • Prijsuitreiking met futuristische prijs voor het winnende team
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)
  • Een uniek bedrijfsuitje met al even unieke teambuilding
  • Veilige organisatie van uw teamuitje volgens ons 1,5 meter protocol (COVID-19), vastgesteld volgens de geldende adviezen van het RIVM.

U kunt het spel op elke gewenste locatie spelen, zolang er een internetverbinding beschikbaar is. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om een locatie door ons te laten verzorgen. Den Bosch is voor ons een open boek! Als u contact met ons opneemt helpen wij u graag.

Vanwege de nu al enorme belangstelling is het Virtual Reality Dinerspel ook beschikbaar in Breda, Antwerpen en Rotterdam!

Korte impressie video


Pers.Prijs
> 30€ 69,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 75,00 p.p. excl. BTW