Zeskamp

Prijs vanaf € 34,50 p.p. excl. BTW

Een spectaculair, sportief bedrijfsuitje in Den Bosch waarbij de sportiviteit onder de deelnemers getest wordt. De teams komen op alle onderdelen in actie, maar krijgen wel steeds met andere tegenstanders te maken. Op één van de activiteiten kan de joker worden ingezet, waardoor het behaalde puntenaantal op dit onderdeel wordt verdubbeld. De combinatie van onderdelen wordt dusdanig samengesteld dat iedereen mee kan doen aan het sportieve bedrijfsuitje in Den Bosch.

De groep wordt voor dit sportieve bedrijfsuitje in Den Bosch onderverdeeld in teams. Elk team krijgt een schema waarop staat hoe laat ze bij welk onderdeel van het sportieve bedrijfsuitje in Den Bosch verwacht worden. Bij het ene onderdeel gaan de teams zelfstandig aan de slag om een zo hoog mogelijke score neer te zetten, bij een ander onderdeel gaan ze met een ander team de strijd aan tegen elkaar.

Zeskamp is inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Diverse spellen
  • Spelmaterialen
  • Indien gewenst in het Engels

Optioneel:

U kunt uw sportieve outdoor dag afsluiten met een uitgebreide barbecue of driegangendiner in Den Bosch. Ook een ontbijt, lunch of eventuele borrel kan op locatie geregeld worden. Vraag onze medewerkers voor meer informatie.

Dit uitje kan georganiseerd worden op verschillende locaties in Den Bosch en omgeving. Bijvoorbeeld op het strand van de Zuider- en Oosterplas, in het Beatrixpark, Westerpark en het Zuiderpark. Vraag naar de vele mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.


Pers.Prijs
> 50€ 34.50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 36.50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 39.50 p.p. excl. BTW