1,5 METER UITJES IN DEN BOSCH | TIJD VOOR FYSIEKE TEAMUITJES!

Mooi nieuws: in principe zijn al onze bedrijfsuitjes in Den Bosch in 2021 mogelijk. Uiteraard onder de geldende regels vanuit het RIVM en de overheid. Heeft u vragen over onze 1,5 meter uitjes in Den Bosch, bel of mail ons meteen en we bekijken en bespreken samen zorgvuldig alle opties. 

Hoe bewaar je de onderlinge teamspirit in een tijd waarin velen onder ons noodgedwongen thuiswerken en anderen wel op kantoor samenwerken, op anderhalve meter afstand? Wij hebben niet stilgezeten en diverse leuke en originele 1,5 meter uitjes in Den Bosch (op)nieuw ontwikkeld naar de geldende adviezen en richtlijnen die door het RIVM zijn vastgesteld. Bekijk ons 1,5 meter protocol (COVID-19).

Mocht u een reservering hebben gemaakt of gaan maken en het RIVM/overheid spreekt deze datum later tegen, kunt u kosteloos uw reeds geboekte datum verzetten.

Bekijk de mogelijkheden in Den Bosch of vanuit uw kantoor en neem vooral contact op om al uw wensen te bespreken.
Tel: 073-61 00 140

TV Quiz Show

De Grote Online TV Quiz Show

Speel nu de aller-gezelligste online quiz van Nederland vol variatie en interactie! Een unieke Quiz Show waarbij bekende TV-quizformats in verschillende rondes de revue passeren. Alles onder leiding van een professionele (live!) host.

Naast fysieke uitjes op 1,5 meter afstand, hebben we ook volledig ‘online uitjes’ die nu al geboekt en georganiseerd kunnen worden voor groepen tot wel 2000 personen. Ook de hybride uitjes zijn zeer populair, waar een deel van de collega’s thuis vanachter de laptop digitaal deelneemt en samenwerkt met de andere collega’s die samenwerken aan ludieke en uitdagende vragen en opdrachten in en rondom het kantoor of op een locatie naar keuze in Den Bosch. Alles ‘Corona proof’.

Online Pubquiz

Online Pubquiz

Speel deze hilarische Online Pubquiz samen met collega’s op je eigen scherm! Onze quizmaster entertaint van afstand live en geeft uitleg voor iedere ronde. Dit zorgt voor leuke interacties en zo kun je toch samen op een originele manier quizzen.

In 2021 kunnen er weer ‘Corona proof’ groepsuitjes georganiseerd worden tot 30 personen, rekening houdend met de anderhalve meter afstand en andere hygiëne maatregelen. We houden ons hierbij aan het 1,5 meter protocol voor het veilig organiseren van uw bijeenkomst.