Sportieve activiteiten in Den Bosch en omgeving. In de parken, receatiegebieden en op de mooie strandjes in en om Den Bosch. Op en top teambuilding met een sportief randje. Van actief tot spectaculair. Aan te passen naar iedere groepssamenstelling. Alles onder professionele begeleiding.
Bel met onze Den Bosch-experts en stel uw gewenste sportieve teamuitje samen op. Tel: 073 – 61 00 140

Expeditie Robinson

Bent u een echte Robinson Crusoe, kom erachter tijdens het ultieme overlevingsspel! Teambuilding en overlevingsdrang zijn hier de belangrijkste elementen. Diverse proeven zult u moeten doorstaan.

Sportdag voor bedrijven, scholen en groepen

"Sportdag… Nee toch? Dan moet je zeker veel te actief zijn en met te fanatieke sporters." Niets is minder waar. Iedereen neemt juist deel aan ontspannen en originele activiteiten, die voor iedereen prima te doen zijn. BosscheUitjes.nl zorgt voor de…

Zeskamp

Een spectaculaire activiteit, waarbij de sportiviteit onder de deelnemers getest wordt. De teams komen op alle onderdelen in actie, maar krijgen steeds met andere tegenstanders te maken. De perfecte activiteit voor een bedrijfsuitje of teambuilding.

FietsFeest in Den Bosch

Tijdens het FietsFeest in Den Bosch sturen we u op fietspad! U gaat namelijk een route fietsen aan de hand van een vragenboek, een plattegrond en het juiste richtingsgevoel! Het vragenboek is samengesteld door een echte Brabander!