Sportieve activiteiten in Den Bosch en omgeving. In de parken, receatiegebieden en op de mooie strandjes in en om Den Bosch. Op en top teambuilding met een sportief randje. Van actief tot spectaculair. Aan te passen naar iedere groepssamenstelling. Alles onder professionele begeleiding.
Bel met onze Den Bosch-experts en stel uw gewenste sportieve teamuitje samen op. Tel: 073 – 61 00 140

Expeditie Robinson

Bent u een echte Robinson Crusoe, kom erachter tijdens het ultieme overlevingsspel! Teambuilding en overlevingsdrang zijn hier de belangrijkste elementen. Diverse proeven zult u moeten doorstaan.

Sportdag voor bedrijven, scholen en groepen

"Sportdag… Nee toch? Dan moet je zeker veel te actief zijn en met te fanatieke sporters." Niets is minder waar. Iedereen neemt juist deel aan ontspannen en originele activiteiten, die voor iedereen prima te doen zijn. BosscheUitjes.nl zorgt voor de…

Barbecue Bubble voetbal!

Bubble voetbal is een nieuwe voetbalsport waarbij niet alleen uw conditie, maar ook uw lachspieren op de proef worden gesteld! Twee teams nemen het tegen elkaar op maar let op: in dit spel is alles toegestaan! Als speler bent u…

Zeskamp

Een spectaculaire activiteit, waarbij de sportiviteit onder de deelnemers getest wordt. De teams komen op alle onderdelen in actie, maar krijgen steeds met andere tegenstanders te maken. De perfecte activiteit voor een bedrijfsuitje of teambuilding.

Bubble Voetbal

Bubble voetbal is een nieuwe voetbalsport waarbij niet alleen uw conditie, maar ook uw lachspieren op de proef worden gesteld! Twee teams nemen het tegen elkaar op maar let op: in dit spel is alles toegestaan!

Highland Games Den Bosch

Je even in de Schotland wanen en je gedragen als een echte Schot? We starten met een warming-up in Schotse kledij. Wie laat zien wat er onder het rokje zit? Met dit programma kan het alle kanten op.