De meest populaire en unieke manier om Den Bosch te ontdekken, is vanaf de Bossche grachten. Een gezellige borrelboot, een barbecue op uw eigen salonboot en teamgame op sloepjes dwars door Den Bosch. Bekijk onze vele uitjes op het water en vraag naar alle mogelijkheden op maat!

Rondvaart, lunch, Escape City en BBQ

Een compleet verzorgde teamdag in Den Bosch, waarbij het u aan niets ontbreekt! Van culinair, tot informatief, maar ook actief vol teambuilding. Deze dag heeft het allemaal!

Rondvaart Binnendieze Den Bosch

Vanaf het water ziet Den Bosch er nog mooier uit! Gelooft u het niet? Ervaar het zelf. Stap aan boord van één van de fluisterbootjes voor de rondvaart over de Binnendieze, maar let op, u moet wel goed kunnen bukken,…

Borrelboot & Moorddiner

U stapt rond borreltijd op onze gezellige borrelboot waar u heerlijk kunt genieten van de Bossche grachten. Daarna probeert u tijdens het spannende Moorddiner spel de dader te ontmaskeren.

Borrelboot in Den Bosch

Een ideale rondvaart maakt u met de borrelboot! Gezellig borrelen en genieten van al het moois dat Den Bosch te bieden heeft! Voor hapjes wordt gezorgd en uiteraard vertelt de gids u alles over Den Bosch tijdens de rondvaart.